0241.695.777 office@css1.ro

Despre noi

Club sportiv Şcolar nr.1 Constanţa

Profesori calificaţi  şi cu o bogată experienţă

ANIVERSĂM EXCELENȚA

              Școala de excelență, așa se poate aprecia Școala Sportivă nr.1 din trecut, sau Clubul Sportiv Școlar nr.1 Constanța de azi! Excelența, prin făuritorii și șlefuitorii de talente, prin campionii mondiali și olimpici recunoscuți la nivel internațional, prin seriozitatea cu care se privește fenomenul sportiv, prin calitatea procesului didactic, prin cantitatea de munca apreciabilă, prin efortul întregului colectiv de a menține ștacheta performanțelor ridicată foarte sus! Cine nu știe de numele Simonei Amânar, a Danei Mărănducă, de Gâlcă Ionela, Mircea Bedivan, Stavrositu Marius, de Dana Sofronie, Cristina Spătaru și Cristina Bujin, produsele acestei școli și de antrenorii lor – adevărate monumente de abnegație.
       Pepinieră a viitorilor performeri dar și a viitoarelor cadre didactice, a profesorilor – antrenori, școala noastră a îndrumat și încurajat în permanent o activitate de promovare a unor relații de bună colaborare cu toate instituțiile printre care și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța, unde regăsim sportive de înaltă performanță – actualii studenți și unde s-au format actualii antrenori și manageri.
               La ceas aniversar îi dorim drum lung, presărat de satisfacții profesionale, de performanțe sportive valoroase și pași mari pe trepte de podiumuri europene, mondiale și olimpice!

Decan,
Prof. univ.dr. Stănculescu George

N

Cu un rol esențial în dezvoltarea fizică și mentală a elevilor, CSS1 Constanţa oferă copiilor oportunitatea de a se angaja în activități fizice, promovând astfel un stil de viață sănătos și echilibrat.

N

Contribuie și la formarea caracterului și a spiritului de echipă, învățând elevii despre valoarea muncii în grup și despre fair-play în competiții.

N

Mediu propice pentru dezvoltarea abilităților de leadership și pentru învățarea unor lecții valoroase despre perseverență, disciplină și concentrare, pregătind astfel elevii pentru provocările viitoare din viață.

Director C.S.S 1 Constanţa

Mircioi Gheorghe

Titular – Grad I – baschet masculin/Director CSS1 Constanţa

Director Adjunct C.S.S 1 Constanţa

Marinescu Felicia-Monica

Titular – Grad I - Scrimă/Director Adjunct C.S.S1 Constanţa

Experimentează bucuria efortului!

Performanţă şi Calitate în sport