0241.695.777 office@css1.ro

Secţia Handbal

BASCHET

ATLETISM

HANDBAL

SCRIMĂ

VOLEI

GIMNASTICĂ ARTISTICĂ

GIMNASTICĂ AEROBICĂ

GIMNASTICĂ RITMICĂ

Antrenori

Ilie Lăcrămioara

Titular – Grad II – Handbal

Omer Aihan

Titular – Grad def – Handbal

Solomon Mariana

Titular – Grad I - Handbal

Jelescu Roxana

Titular Prof.dr.- Handbal

Locaţii desfăşurare antrenamente

Antrenamentele se desfășoară la Sala 1 și Sala 2 a C.S.S.1 Constanța din Strada Pictor Nicolae Grigorescu nr. 32 și Sala UMC – Hidrotehnica – bd. Aurel Vlaicu

 

Scurtă istorie Handbal

Handbalul este un sport de echipă care se joacă cu o minge, folosindu-se numai mâinile. Meciul are loc între două echipe a 7 jucători (6 jucători de câmp și un portar) pe durata a două reprize a câte 30 de minute. Scopul jocului este de a marca cât mai multe goluri în poarta echipei adverse. Echipa care a marcat mai multe goluri câștigă meciul.

Este un sport relativ tânăr, apărând în Europa la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX. Originile lui sunt însă mult mai îndepărtate și pot fi găsite în unele jocuri cu caracter popular practicate în Evul Mediu și în jocurile dinamice folosite în școlile din centrul și nordul Europei la începutul secolului XIX. În toate variantele lui, jocul de handbal a apărut mai întâi în școli, în scopuri didactice, rod al imaginației creatoare a unor eminenți profesori de educație fizică. Părintele handbalului modern este considerat a fi profesorul german de educație fizică Carl (sau Karl) Schelenz,[1] care a introdus reguli și care a folosit un teren de aceeași mărime cu cel de fotbal. Pe atunci o echipă avea 11 jucători.

Înscrie-te urmând paşii de mai jos!

Secţia Handbal
Secţia Handbal

Înscriere Pas 1

Părintele/tutorele descarcă de pe această pagina formularul de înscriere, îl completează  (poate fi completat si electronic, direct in PDF) și îl semnează.

Secţia Hanbal
Secţia Hanbal

Înscriere Pas 2

Formularul completat se va trimite pe adresa de email a secţiei de sport aleasă, în speţa de faţă: handbal@css1.ro

Secţia Handbal
Secţia Handbal

Înscriere Pas 3

Responsabilul secției sportive care primește email-ul va răspunde și vă va trimite toate detaliile in cel mai scurt timp.

Secţia Handbal
Secţia Handbal

Înscriere Pas 4

La primul antrenament copilul se va prezenta cu adeverință medicală emisă de medicul de familie în care este specificat <apt pentru efort fizic>. Succes!